K3 lanceert nieuwe single: De aarde beeft

21/12/2016
K3 lanceert nieuwe single: De aarde beeft

Vorige maand presenteerden Hanne, Marthe en Klaasje met trots hun tweede K3-album Ushuaia. Al voor de lancering was de nieuwe dubbel-cd goed voor vijf keer platina in Vlaanderen en Nederland. Ondertussen is Ushuaia reeds zes keer platina waard en lanceren Hanne, Marthe en Klaasje na de singles Iedereen K3, Ushuaia en Love Boat Baby nu de videoclip van hun nieuwe single De aarde beeft!

De single gaat over de schoonheid van de natuur versus het haastige leven in de stad. De videoclip van De aarde beeft is eerder deze maand opgenomen in Antwerpen en bevat naast K3 in winterse sferen ook prachtige natuurbeelden. Deze beelden komen uit natuurfilms van EMS die in Nederland en België zijn opgenomen: De Nieuwe Wildernis (winnaar Gouden Kalf in 2013), Holland, Natuur in de Delta (Gouden film 2015) en ook uit de nieuwste natuurfilm De Wilde Stad, die vanaf 2017 in de bioscopen is te zien.


Het dagboek van K3
Eén jaar Hanne, Marthe en Klaasje in K3, met ondertussen meerdere platina platen, verschillende awards, honderden shows en zes verschillende tv-programma’s: K3 heeft er een turbulent eerste jaar opzitten. Reden genoeg om dit allemaal op een rijtje te zetten in een uniek jaaroverzicht in Het Dagboek van K3 - 2016. Op Kerstdag, 25 december, zendt VTMKZOOM om 9.40 uur in primeur het jaaroverzicht uit. Bab Buelens liet de film als eerste zien aan de drie meisjes. Hoe hebben zij het voorbije jaar ervaren? Wat waren hun mooiste momenten? Hanne, Marthe en Klaasje kijken in het programma terug op hun eerste jaar als K3. Naast de première op 25 december 2016, zal Het Dagboek van K3 - 2016 ook op zaterdag 31 december 2016 te zien zijn om 9.00 uur in het VTMKZOOM-blok bij VTM.

K3 show

Vanaf 28 januari 2017 zijn Hanne, Marthe en Klaasje opnieuw te zien met een nieuwe spetterende K3 show. De shows vinden plaats in Gent, Antwerpen, Hasselt en Oostende.


Speciaal voor de tienerfans is er opnieuw een show om 20.00 uur ’s avonds! Deze K3 show vindt plaats op zaterdagavond 8 april om 20.00 uur in de Lotto Arena in Antwerpen (Let op: dit is een show met zitplaatsen, geen staanplaatsen). Ook organiseert Studio 100 op zondag 9 april om 17.00 uur een K3-show die getolkt zal worden door erkende doventolken.

Voor meer informatie en tickets ga naar www.studio100.com.


Meer nieuws

Naamloos-4.jpg
11/03/2024

Stem op De 3 Biggetjes voor de Eventim Publieksprijs Beste Familiemusical

De 3 Biggetjes zijn kanshebber voor de Eventim Publieksprijs Beste Familiemusical. Maar voor deze prijs hebben we jullie hulp nodig!

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, acties en wedstrijden.

11111-Naamloos-3.jpg
10/02/2024

Beestige première voor nieuwe versie van De 3 Biggetjes!

Vandaag ging in een tot de nok gevulde Capitole in Gent de nieuwe versie van de sprookjesmusical "De 3 Biggetjes"  in première. Het werd een kleurrijke voorstelling vol humor, spanning, en een vleugje romantiek. Marthe, Hanne en Julia stralen als de dappere biggetjes Knirri, Knarri, en Knorri en maken met deze voorstelling een gesmaakt musicaldebuut. Marie Verhulst schittert als konijn Pluisje naast alle andere kleurrijke dieren in het grote beestenbos. En ook de drie ondeugende wolven Willy, Waldo, en Wuppert, vertolkt door Michiel De Meyer, Gio Kemper, en Louis Thyssen, kregen het publiek direct op hun hand. De 3 Biggetjes is te zien in de grootste theaters van Vlaanderen én Nederland. Momenteel zijn er al meer dan 160.000 tickets de deur uit en zijn er al heel wat voorstellingen uitverkocht.