Première Prinsessia show

10/09/2016
Première Prinsessia show

Zaterdag 10/09 vond de première plaats van de Prinsessia show in de Capitool in Gent. Tijdens de show geeft Basiel een cadeau aan de prinsessen: een droomtroon! Als je op de troon in slaap valt, dan droom je de allermooiste droom.

Zaterdag werd de roze loper uitgerold voor de allereerste Prinsessia Show. Alle prinsjes en prinsesjes van Vlaanderen waren aanwezig. Tijdens de show geeft Basiel een cadeau aan de prinsessen: een droomtroon! Als je op de troon in slaap valt, dan droom je de allermooiste droom. De prinsessen proberen dit, maar elke droom, hoe mooi hij ook is, verandert in een nachtmerrie . Lukt het hen te achterhalen wat hun dromen steeds verstoord? Kunnen zij ooit nog heerlijk dromen? Kom het zelf ontdekken tijdens de Prinsessia Show! Tickets & info: studio100.com/shows




Meer nieuws

Studio100;com_image.jpg
25/08/2016

Nu extra shows voor Prinsessia!

Heel leuk nieuws voor de Prinsessia-fans: er komen extra shows in Antwerpen! Naast 1/11 zullen zij ook op 2/11 jullie laten genieten van hun betoverende theatershow!

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, acties en wedstrijden.

Studio100;com_image.jpg
31/03/2016

Prinsessia ruilt prinsessenschool tijdelijk in voor Vlaamse theaters!

Goed nieuws voor de fans van Prinsessia, want Roos, Linde, Iris, Madeliefje en Violet ruilen de prinsessenschool tijdelijk in voor de Vlaamse theaters! Studio 100 presenteert het theaterdebuut van de succesvolle tv-serie Prinsessia. De vijf vriendinnen hebben elke vrije minuut benut om keihard te oefenen voor hun eerste liveshow en het belooft een sprankelend en koninklijk spektakel te worden.